Nyhet 2021 Hurricane dusjsøyle 

Inspirert av Hurricane SpaDusj 90×90 kommer nå markedets mest nytenkende dusjsøyle med en takdusj på hele 600 mm. Søylen er produsert i ett helt stykke i kompositt og føles massiv. Vi gir 30 års garanti på selve søylen, og 5 år på alle komponenter. Søylens takdusj er transparent slik at du kan se vannet strømme gjennom og takdusjen kan åpnes for rengjøring. 

Den mest innovative dusjsøylen

Takdusjen sender ikke stråler, men slipper vannet ned på kroppen via sine 200 ekstra store dyser. Dusj vannet utnyttes bedre og legger seg som en vannfilm over hele kroppen noe som gir en høy grad av velvære og en følelse av ekstra mye vann. En spennende detalj er dusjens belysning som ligger inne i selve takdusjen og sender lyset gjennom dusjvannet. 3 undervannslamper er innmontert inne i takdusjen som belyser brukeren med delikat lys. 

Søylen har innfelt hånddusj med 5 stråle alternativer og massasje. Dusjslangen forsvinner inn i søylen så den blir skjult. Det samme er selve armaturet med betjening av takdusj, eller hånddusj, eller du kan benytte begge deler samtidig. Kjør takdusjen og sett massasjen fra hånddusjen på massasje i nakken. Dusj opplevelsen blir ikke bedre. 

To minutter etter at takdusjen har vært i bruk er den fullstendig drenert, for å unngå kalde dråper fra en dryppende takdusj. Dette foregår helt automatisk. 

Dusjsøylen monteres direkte på flisvegg og kan fuges til veggen for integrering i badet. Alle komponenter er integrert inn i søylen som gjør rengjøringen enkel. 

Velg mellom 2 500 forskjellige farger, eller send oss en fargeprøve av veggen, og vi produserer dusjsøylen i nøyaktig samme farge. Standard farge er hvit porselen slik at den matcher standard norsk porselen. 

Søylen dekker over standard plassering av uttak for varmt og kaldt vann slik at dette integreres inn bak dusjsøylen. Den kan også leveres for hjørne montering når man ikke allerede har uttak ferdig i vegg for varmt og kaldt vann. Dusjsøylen leveres ferdig montert, og skal kun tilkobles strøm til belysning og varmt og kaldt vann. 

Dusjen passer inn bak dusjvegger fra 80 x 80 og større. Vi tilpasser dusjsøylens høyde i forhold til ditt behov eller rommets høyde.