Norwegian SpaBad produserer «verdens beste» badekar med massasje og SpaDusj. Norwegian driver utviklingen og produksjonen i Norge og er kjent for sin eksepsjonelle kvalitet og tidløse- ergonomiske design. Har du først prøvd et Hurricane SpaBad vil du mest sannsynlig ikke ha noe annet. Med 30 års garanti på karet og 10 års garanti på alt annet, er det et enkelt regnestykke å forstå at Hurricane jacuzzi spabad er en god investering som varer lenge!

 
 
Norwegian SpaBad Logo

Norwegian SpaBad

Ren velvære preget av luksus

Norwegian SpaBad om oss
Norwegian SbaBad VISJON

Visjon

Norwegian SpaBad skal gjennom dedikerte medarbeidere og de aller beste Hi-End produkter skape en vekst og utvikle seg til en solid merkevare innen vannbehandling, renhet og terapi.

Norwegian SpaBad MISJON

Misjon

Norwegian SpaBad ønsker å tilby alle badeglade mennesker den absolutt beste og reneste bade gleden og vannterapi gjennom solide og vakre produkter produsert av dedikerte Nordmenn.

Norwegian SpaBad Verdi

Verdi

Hurricane SpaBad har gjennom snart 15 år vært med å bygge barnehjem, løfte familier ut av slummen og etablere senter for gatebarn i Kenya. Bedriften vil hvert år sette av en prosentandel av bedriftens overskudd til videre arbeid i Kenya. 

Håndverket vårt

Gründer og designer Kjell Christensen er 1958 modell, og han er selvlært i det meste. Helt fra barneskolen tegnet han biler i perspektiv, og hadde en drøm om å bli bilkonstruktør. Etter hvert innså han at det var å legge listen litt høyt, men startet egen fabrikk som båtbygger i 1982. Hurricane sportsbåter fikk et meget godt rennommé og det ble i perioden 1982 til 1989 produsert 250 båter. Mange av disse båtene er fortsatt i bruk, og soliditet og utførelse gav disse båtene et godt grunnlag for tryggheten når de første massasjebadene ble presentert for rørleggeren. «Er karene like gode som båtene er dette bra saker» ble gjennomgangen fra mange rørleggere.    

Salget økte jevnt hvert år og det ble etter hvert etablert rundt 250 rørlegger utstillinger med Hurricane massasjebad utstilt.    

Det var først når et industribygg ble kjøpt inn på Hunsrød i Sandefjord i 1986 at produksjon og salg satte inn for fullt. Fabrikken ble gradvis moderne med nye støpeformer og gode maskiner, og ikke minst dedikerte medarbeidere som hadde forståelse og glede i å produsere produkter i aller høyeste kvalitet. Dette var med å sette en standard innen produksjon i kompositt som var så høy at det i dag gis 30 års garanti på kar fronter og understell og 10 år på alt annet.

De ansatte har selv vært med å utvikle produksjonen sammen med gründeren. Dette gav også grunnlag for ryddig og jevn produksjon, og et arbeidsmiljø for alle ansatte som til enhver tid er optimalt. Etter som salgstallene vokste ble industribygget utvidet, og i dag er arealet på 1 700 kvm. som også huser rundt 200 egen designede og utviklede støpeformer.    

Et Hurricane er kortreist vare hvor de aller fleste underleverandørene er norske. Alt av større komponenter i et Hurricane kan overhales i stedet for å måtte skiftes ut, om det etter en del år skulle være et behov. Dette sparer kundene for store kostnader og tar vare på miljøet rundt oss. Karene i seg selv er tilnærmet evigvarende og dette og mange tiltak i produksjonen gjør at Hurricane fremstår som et miljøvennlig produkt.    

Selv om det i dag ikke er mye man kan gjøre med massasjebadene i forbedringer så vil det for fremtiden komme mange nye og spennende produkter relatert til VVS bransjen og i kompositt materialer som gir høy styrke og ekstra lang levetid.

September 2020

Kjell Christensen

Gründer og designer Kjell Christensen er 1958 modell,