Bunnplatene i Hurricane Massasjebad er gjennomsiktige slik at du selv kan se når det er behov for rengjøring. De er laget i solid, støpt akryl og har meget god antiskli effekt. Bunnplatene har forsenkede dyser fra begge sider som forenkler rengjøringen også av dyse hullene. Platene skaper en flat karbunn som er trygg å stå på. Med hensyn til kvinners sårbarhet for infeksjoner, er det i selve bunnplaten et område uten dyser som forhindrer vannstrøm rundt underlivet på den badende. Dette har blitt gjort for å unngå forstyrrelser i kvinnens naturlige bakterieflora. Du skal oppleve at vannmassasje gir deg glede og velvære, uten engstelse for infeksjoner eller ubehag. 

Mother and son taking a foam bath.jpg
hurricane-unik-massasje.png

Du får ekstra god massasje oppover rygg, nakke og skuldre. Massasjeeffekten blir jevnt fordelt fra lufttrykket som presses opp fra hullene i bunnplatene.

Hurricane Spabad har valgt å gå nye veier for å kunne tilby den optimale massasje, ved å utvikle et vesentlig kraftigere luftsystem. Her benyttes det mange og store dyser i bunnplatene. Luften blir tilført ved hjelp av en kraftig og lydløs luftturbin. Hurricane Massasjebad leveres ikke med varianter av massasjesystemet. Vi har valgt å kun benytte det beste i alle karmodeller. Kombinasjonen av badedelens utforming, dysenes plassering og turbinens kapasitet, gjør at mye vann og luft presses opp og forbi skuldre og nakke. Den nye teknologien gir deg den optimale vannmassasjen i ditt eget hjem. Dimensjonerte dyser holder på varmen På noen massasjebad benyttes det forvarmet luft for å unngå varmetap i badevannet og for at luften fra dysene ikke skal føles kjølig mot huden. Testene vi har foretatt viser at tilførsel av varmluft ikke bidrar til redusert varmetap, men at det derimot gir mer vanndamp på badet. Det avgjørende, er å ha dyser som er plassert og dimensjonert i forhold til luftturbinen, slik at forskjellen mellom kompresjon og dekompresjon av luften under vann blir så liten som mulig. Det vil alltid bli et varmetap, og for kroppen er dette viktig. Badingen startes gjerne på 38 grader og avsluttes på 35 grader. Opprettholdes varmen vil man normalt føle seg mer sliten etter badet. Vannmassasje over 39 grader anbefales ikke. 

Viktig om bruk av bunnplater På nye kar fra 2016 kan ikke bunnplatene legges feil. Informasjon under gjelder på eldre Hurricane modeller kjøpt før 2016.

hurricane-bunnplate-montering2.jpg

Feil

Hurricane bunnplater lagt feil. Luft presses sidelengs og ikke på kroppen. P.S.: På nye kar fra 2016 kan ikke bunnplatene legges feil.

hurricane-bunnplate-montering1.jpg

Riktig

Hurricane bunnplater lagt riktig vei. Luft presses opp langs rygg/nakke/skuldre.

hurricane-bunnplate-montering3.jpg

Feil

Hurricane bunnplater lagt feil. Luft presses sidelengs og ikke på kroppen. P.S.: På nye kar fra 2016 kan ikke bunnplatene legges feil.

Hurricane bunnplater lagt feil. Luft presses feil vei bort fra kroppen. P.S.: På nye kar fra 2016 kan ikke bunnplatene legges feil. Vår erfaring er at mange Hurricane-kunder legger bunnplatene i karet feil vei. Da uteblir den unike massasjeeffekten opp mot nakke og rygg, som Hurricane er kjent for. Vi har derfor laget nye bunnplater som nå låser seg i riktig posisjon. Det betyr at på nyere Hurricane-modeller fra 2016 er det ikke lengre mulig å legge bunnplatene feil. 

 

Senterskruen i bunnplaten.

Av og til får vi også spørsmål om verktøy for å løsne senterskruen. Her trenger man ikke noe verktøy. Sitter senterskruen fast, løser man dette med å stå med en fot på bunnplaten nær senter skruen. Da synker platen litt ned, og du kan enkelt løsne senterskruen for hånd. Husk at du trenger ikke å feste senterskruen hardt.