Norwegian SpaBad - Myter og fakta om boblebad

Oppdatert: 13. sep. 2020

Den norskutviklede løsningen uten bakterier og uten klor.


SPABAD, Innendørs INTERFORM, SPA BAD, Innendørs BADEROM, Innendørs BOBLE KAR

I løpet av de siste tretti årene har mange nordmenn kjøpt boblebad. Den store veksten av boblebad skjedde på 80- og 90-tallet. Folk kjøpte norsk kvalitet.

Utover 2000-tallet kom det mange rimelige boblebad på det norske markedet som ble importert fra Asia. Renholdet av boblebad ble en utfordring. Mange har derfor fått et veldig negativt forhold til boblebad. 

Les om mytene som har oppstått som følge av dette.


Myte nr. 1: – Man må bruke klor i alle boblebad

Feil. Les bakgrunn for myten.

Boblebad med skjulte kanaler og rør gjør vanlig rengjøring vanskelig. Slike boblebad må tilsettes klortabletter i badevannet mens man bader. Klortablettene setter i gang forbrenning alt av organisk materiale. Slurves det med bruk av klor, kan resultatet bli infeksjoner i slimhinner og hud.

Få NonBac®: Sjekk om boblebadet har et NonBac® merke. Det er et unikt og patentert massasjesystem, og er markedets eneste bakteriefrie løsning. Her er det ingen skjulte kanaler eller rør, og du slipper derfor å benytte klor og kjemikalier. NonBac®-patentet er utviklet, og eies, av Norwegian SpaBad.Myte nr. 2: – Et boblebad kan ikke massere musklene

Feil. Les bakgrunn for myten.

For å oppnå god massasje må karet være dypt nok. Grunne kar hvor skuldre og nakke er over vann, gir ingen massasje på kroppens mest utsatte problemområde.

Få unik massasje: Norwegian SpaBad er laget ekstra dype. Den unike massasjen oppnås med lufttrykket fra bunn i karet som presser vannet opp langs kroppen, og gir en kraftig, men behagelig smertelindrende massasje helt opp i nakke og skulderparti.


BOBLEKAR, MASSASJE BAD, Innendørs BOBLE BAD, Innendørs BADEROM, Innendørs MASSASJE KAR

Myte nr. 3:Alle boblebad er av dårlig kvalitet

Feil. Les bakgrunn for myten.

Det finnes boblebad som har lav pris ved innkjøp. Det er som regel importerte kar som ikke nødvendigvis følger samme hygiene- og kvalitetskrav som vi nordmenn ønsker. Problemene kommer gjerne etter en stund når bakteriefloraen vokser.


Få et norskprodusert SpaBad: Ønsker du en bakteriefri og klorfri massasjeløsning er investeringen ved innkjøp høyere. For optimal badekomfort bør du velge dype kar slik at du oppnår smertelindrende massasje opp i skulder- og nakkeregion. Hurricane SpadBad med massasje og NonBac® er norskprodusert og gir 30 års garanti.


Et Hurricane SpaBad slutter du aldri å bruke

Siden du slipper å kjøpe klor og rensevæsker sparer du også penger. Du har kun kostnader med vanlig vaskesvamp og mildt husholdningsvaskemiddel. Det er installert 15 000 Norwegian SpaBad i norske hus og hytter. Våre fornøyde kunder er vårt viktigste fortrinn. Snakk gjerne med noen som har kjøpt et Hurricane produkt fra Norwegian SpaBad, eller spør en rørlegger hva som er det beste massasjekaret.


18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle