Norwegian SpaBad - Tør du bruke noe annet enn bakteriefritt

Oppdatert: 16. jun.

Noen ganger hender det at et produkt gjør hverdagen litt bedre. Det gamle produktet fungerer greit. Helt til du prøver et nytt og bedre produkt. Stadig flere bytter nå ut boblebadet med et spabad.

Norwegian SpaBad har løst problemet med renhold. Norwegian SpaBad er norskutviklet, norskeid og produseres i Norge.

Som verdens eneste leverandør kan vi dokumentere en badeløsning garantert fritt for bakterier.


MASSASJEKAR, INTERFORM, BADEROM, Innendørs BADEKAR, Innendørs BOBLE KAR

Ikke kjøp deg problemer


Hver uke får vi henvendelser fra fortvilte eiere av boblebad. De er lei av tungvint renhold og «guffe som kommer ut av karet». Dette er kar solgt av våre konkurrenter. Vi forsøker etter beste evne å gi gode råd.

Dersom du velger et tradisjonelt boblebad ligger det skjulte rør bak karet. Dette er rør som fører vann fram til vanndysene i karet. Det er i disse rørene at bakterier kan oppstå. Du må bruke klor eller kjemikalier før du bader, under bading og etter bading.

For å bryte gjennom biofilm og forhindre bakterievekst må det benyttes meget sterke kjemikalier. Det er gjort forsøk med ozonering og UV-lys av badevannet uten at dette gir noen fullgod effekt.

Det finnes dessverre ingen snarvei med renhold av tradisjonelle boblebad.Velg norsk kvalitet

MASSASJEBAD, BOBLE KAR, MASSASJE BAD, MASSASJEBAD, BOBLE BAD

Folk som ringer oss sier at de kjøpte boblebadet fordi det var billig.

Gleden med å bruke massasjen forsvinner når problemene kommer. Mange ender opp med å bruke boblebadet som et vanlig badekar. Det blir et dyrt badekar.

Mangler du litt penger, eller vil utsette betalingen, så ordner vi finansiering i samarbeid med Santander. Du velger bare «Betalingsutsettelse» i kassen når du bestiller. Du får svar på søknaden umiddelbart

Verdens beste SpaBad er norsk. De har utviklet NonBac-teknologien som de har patentert og som har løst renholdet uten bruk av kjemikalier for massasjebad.

Karene produseres av Norwegian SpaBad i Sandefjord. Kjøper du NonBac-teknologien kan alle i familien bade trygt.


Med NonBac®-teknologi trenger du ikke tilføre klor og kjemikalier i badevannet. Norwegian SpaBad med massasje har ingen hulrom, kanaler, eller rør hvor vann sirkulerer, eller blir liggende.

Samtidig viser de klare uttakbare platene i bunnen når det er behov for rengjøring. Med såpevann og svamp, holder du karet helt rent, og samtidig tar du hensyn til miljøet.Enkelt renhold


Til rengjøring av Norwegian SpaBad kan du benytte alle former for vaskemidler som ikke inneholder slipemidler. Vi anbefaler likevel et vaskemiddel med lav pH-verdi. Vi anbefaler K-Extra naturlig sitronsyrekonsentrat som kan kjøpes i nettbutikken.

Slik rengjør du: Først løsnes senterskruene med fingrene. Løft opp bunnplatene, benytt en svamp eller klut og fordel vaskemiddelet over hele karet. Vask deretter lett over en gang til, og skyll godt med hånddusjen så alle såperester fjernes.


Oppsummering


Våre 15.000 kunder er enig. Du slipper bakterier og skaper hyggelige badeopplevelser.0 visninger0 kommentarer